Experter inom besöksräkning och besöksanalys

Vi är ett världsledande företag inom besöksräkning och besöksanalys för detaljhandeln. Vårt huvudkontor är förlagt till Fredericia i Danmark, och vi bedriver omfattande verksamhet inom Norden såväl som globalt. Vi erbjuder en helhetslösning för alla sorts utrymmen med besökare och ger med vår avancerade programvara tillgång till besöksdata för rapportering och analys. Vårt mål är underlätta för våra kunder när det gäller faktabaserade beslut för att optimera verksamheter, förbättra kundupplevelser och maximera vinsten. 

Vemcount People Counting Dashboards on Phone & Laptop

Vemcount – Marknadsledande plattform för besöksräkning och besöksanalys

Vemcount är en lättanvänd och mycket flexibel programvara av SaaS-modell som ger dig tillgång till kundbesöksdata så att du kan skapa kontrollpaneler för rapportering och förståelse av data. Programvaran kombineras med marknadsledande teknik för att leverera mycket exakta uppgifter och tillämpar AI för mer djupgående insikter. Vi har ett dedikerat team för att ge full support och tillhandahålla förstklassig kundtjänst. 

 

heatmap-floor-plan-1660721857.png

Vemtrack – Besöksspårning för djupare insikter

Vi kan hjälpa till med flera typer av butiksutrymmen för att ge insikt i besöksflöden, uppehållstid, kundintressen och marknadsföringsresultat och på så sätt förbättra kundupplevelsen och öka försäljningen. 

Vemtenant Tenant Revenue Management

Vemtenant – Gör din hyresgästhantering enkel & transparent

Vi erbjuder en helhetslösning för hyresgästhantering inom en mängd olika fastigheter och köpcentra över hela världen. Med vår lösning kan du spåra alla interaktioner med hyresgäster genom att dela försäljningsrapporter, resultatdiagram i realtid och rapporter om butiksrankning. 

IoT Technology for Malls

Vemiot – Smarta byggnader, smarta lösningar

Fenomenet IoT-teknik är i full blom då det blivit ett allt viktigare verktyg i den dagliga verksamheten. Med Vemiot kan du automatisera din verksamhet och lagra data med hjälp av IoT-teknik. Klädbutiker kan överblicka tillgängligheten för provrummen, köksbutiker kan överblicka närvaron vid kassor och hyllor och möbelbutiker kan överblicka användningen av soffor och fåtöljer. Alla återförsäljare kan också automatiskt justera rumstemperatur och luftfuktighet för att upprätthålla en välkomnande butiksmiljö. 

Vemfusion_Integrations.png

Vemfusion – Tillämpa integrering till din fördel

Vi erbjuder en enhetlig lösning för omfattande hantering av din POS-, ERP-, CRM- och BI-integrering med hjälp av Vemfusion. Lösningen är utformad för att skapa förbättrad produktivitet och kvalitet av verksamheten inom organisationer. 

Är du redo att optimera din verksamhet?